Teknisk support

Välkommen till Oribiums tekniska support. Har man en fråga av teknisk natur, finner man förmodligen svaret i någon av artiklarna i vår kunskapsdatabas. Saknas något speciellt som borde finnas här? Tveka inte att kontakta oss.

Man kan också kontakta vår tekniska support med kontaktformuläret.

Webbhotell

E-post Autosvar

Om man av någon anledning, exempelvis tjänsteresa eller semester, vill använda sig av automatiskt svarsmeddelande vid inkommande e-postmeddelanden, autosvar, följer man anvisningarna nedan.

Anvisningar för autosvar

Logga in på ditt webbmejl-konto. Klicka på Inställningar uppe till höger. Välj sedan fliken Filter. Klicka sedan på plus-tecknet (+) som finns under listan med filter, för att lägga till ett nytt filter. Ange ett Filternamn, exempelvis Semester. Välj sedan Filtrera alla meddelanden. Välj Besvara meddelande i listan med åtgärder att utföra.

Ange sedan lämplig text i fältet Meddelande i auto-svar, och lämplig rubrik i fältet Meddelandeämne. Klicka sedan på knappen Spara. Det är vad som anges i fälten Meddelandeämne och Meddelande i auto-svarsom sänds som autosvar.

Deaktivera autosvar

Man kan deaktivera sitt autosvar när man inte längre vill använda autosvar-funktionen, snarare än att radera sitt autosvar. Genom att klicka i kryssrutan till höger deaktiverar man sitt autosvar. Man kan sedan då man åter vill använda det aktuella autosvaret, aktivera det.